Pannekakekake med krem og ferske bær

Ingredienser

4 pors

Pannekakerøre

Fyll og garnering

  • 3 dl kremfløte
  • 2 dl bringebær- eller blåbærsyltetøy
  • 3 dl bær
  • Smør til steking

Pannekakekake med krem og ferske bær

En barnslig god klassiker som også likes av voksne. Hvis det ikke er sesong for ferske bær, blir det like godt med frosne bær, honningstekte epler eller sjokoladekrem i fyllet.

Hvordan forberede oppskriften (40 min):

1. Rør ut melet i halvparten av melken til en klumpfri røre. Tilsett egg, salt, smør og resten av melken, og rør sammen. La røren trekke i ca. 10 min.

2. Varm en stekepanne med smør. Stek deretter pannekaker noen minutter på hver side. Legg en ny klatt smør i pannen mellom hver pannekake, og gjenta til all røren er brukt opp. La pannekakene kjøles helt ned.

3. Visp kremen.

4. Legg en pannekake på et kakefat. Legg litt syltetøy, krem og bær på pannekaken. Gjenta med resten av pannekakene. Garner med krem og friske bær.