Temaer - Baking Vis alle

Pannekaker

Pannekaker

Nystekte  pannekaker smaker fortreffelig å spise på tradisjonelt vis med rømme og syltetøy. Man kan spise vafler både til hve...

Vaffeldagen 25. mars

Vaffeldagen 25. mars

Med minimal innsats kan alle trylle frem herlige, velsmakende vafler. Og lite er forbundet med norsk kos som de hjerteformede rute...

Fastelavn!

Fastelavn!

Fastelaven ble også kalt for "fleskesøndag" og var dagen for frotsing etter en lang periode med faste. Fastelavensboller er rester...

Regal Play Vis alle

En klassiker fra Regal

Reklamefilmer fra 2010 på baking.

Flettebrød

Dette er en pen og ganske enkelt måte å forme brødet på. Man kan steke flettebrødet på plate eller i form.

Forme som brød

Det står ofte i oppskrifter at deigen skal formes som et brød, men det står gjerne ikke hvordan dette skal gjøres.

Bakeskolen Vis alle

Baketips

Baketips

Hver eneste baker har sine triks – som blant annet gjør bollene luftige eller gi brødet en sprø skorpe. I Regal deler vi gjerne på...

Bakemetoder og grunndeiger

Bakemetoder og grunndeiger

Det finnes mange ulike baketeknikker og metoder. Under bakeskolen kan du lære mer om både gjærdeiger, piskede kakedeiger,rørte kak...

Kornsorter

Kornsorter

Det finnes mange ulike kornsorter, men de vi mest bruker i vårt land er hvete, rug, havre og bygg. Det er i de ytre delene av korn...