Avokadosmørbrød med rotfruktbrød og pocherte egg

Ingredienser

4 smørbrød

Pocherte egg

  • 4 egg
  • ½ ss hvitvinseddik
  • 1 ts salt

Til servering

  • Fersk koriander
  • Stekte cocktailtomater
  • Flaksalt og nymalt pepper

Avokadosmørbrød med rotfruktbrød og pocherte egg

Avokado på smørbrød gir en helt herlig smak, og ved å toppe den med et pochert egg blir det til en perfekt hverdagsluksus!

Hvordan forberede oppskriften (10 min.):

1. Begynn med eggene: Ha rikelig med vann i en stor kasserolle og la det småkoke.

2. Knekk et egg om gangen i en kopp og hell forsiktig i det småkokende vannet.

3. Kok i ca 2½ minutt eller til eggene er halvstivnet, ta opp med en sleiv med hull og la det renne av på tørkepapir. Fortsett på samme måten med de resterende eggene.

4. Rist brødet lett.

5. Fordel avokadoskivene på brødet og salte og pepre.

6. Ha et pochert egg på hver skive og topp gjerne med koriander.

7. Stek tomatene en aning for å få frem smakene. Server og nyt!