Ingredienser

8 kaker

  • 250 g smør
  • 250 g sukker
  • 300 g sjokolade (blir bedre jo mørkere sjokolade man bruker)
  • 170 g Regal Siktet Hvetemel
  • 8 egg

Sjokoladefondant

En lekker liten sjokoladekake med flytende sjokolade i midten... Server den lunken med vaniljeis og ferske jordbær til.

Hvordan forberede oppskriften (15 minutter):

1. Smelt smør i en kjele over lav varme eller vannbad. Rør inn sukker og sjokolade i biter, og hell over i en stor bolle. Avkjøl litt.

2. Sikt i hvetemel og rør inn ett og ett egg om gangen. Da får man en blank og tykk røre. 

3. Hell røren over i 8 små ildfaste former (ca 8 cm i diameter) eller store muffinsformer.

4. Stekes ved 200 grader i ca 8-10 min. Fondantene er ferdig når de  akkurat har fått skorpe utenpå, men er helt flytende inni.