Minipizza

Ingredienser

24 stk

  • 500 g Regal Siktet Hvetemel
  • 75 g smør eller margarin
  • 50 g gjær
  • Ca 2,5 dl melk
  • 1 ss sukker
  • 1 ts salt
  • 1 egg (til pensling)

Minipizza

Perfekt snacks mat til fester og bursdag! Lag noen ulike varianter, med og uten kjøtt, så er det noen for enhver smak.

Hvordan forberede oppskriften (30 min):

1. Varm opp melken til 37 grader og løs opp gjæren i melken. Tilsett melet og de øvrige ingrediensene, og elt deigen til den er glatt og smidig

2. Del deigen i tre like store deler og form dem til kuler. La dem hvile noen minutter

3. Rull hver kule ut til en pølse på ca 24 cm lengde. Del deigen i 8 stk og form dem til boller.

4. Legg dem på to plater med bakepapir. La bollene heve tildekket og lunt til dobbelt størrelse, mens ovnen forvarmer til 220 grader ( varmluft 200 grader)

5. Trykk bollene lett flate og smør dem med ketchup. Dryss oregano, revet oss og annet man ønsker (skinke, grønnsaker etc.) over, og stek dem ved 220 grader i ca 10 minutter.