Kornbrød

Kornbrød

Regal Kornbrød er en lettbakt melblanding som gir to brød. Ingenting kan måle seg med nybakt brød. Gled hele familien med et nybakt brød som alle liker.

Tips:
FROKOSTBRØD: Forhev deigen, kjevle deigen ut til en firkant på 20x30 cm, og del den opp i 15 firkanter (3x5 stk) med en kniv. Vend brødene i frø (solsikke og linfrø) og sett dem på en smurt plate eller på bakepapir. Heves i 45–50 minutter, og stekes på 200–225 °C i 15–20 minutter. Avkjøles på rist. TIPS TIL DEKOR: Brødet kan pensles med vann og dekoreres med ulike frø eller grovt mel før steking.

Ingredienser

Hvetemel, sammalt hvete (18%), sammalt rug (8%), linfrø (4%}, solsikkekjerner (3%), havregryn (2,5%), hirsefrø (1%), salt, hvetegluten, enzym (alfa-amylase), melbehandlingsmiddel (askorbinsyre). Grovhet: 28% sammalt mel og korn.

Vekt

1 kg

Næringsinnhold

Energi kJ1200
Energi kcal280
Fett g5,1
- herav mettet fett g0,5
Karbohydrat g47
- herav sukkerarter g1,2
Kostfiber g4,4
Protein g10
Salt g1