Pizzamel - for perfekt hjemmelagd pizza bunn!
Det er i første rekke resepten som brukes til å produsere pizza melet som er avgjørende på kvaliteten.
Det brukes flere ulike kvaliteter av hvete som settes sammen til det endelige melet, og det er både styrke og elastisitet på deigen som er avgjørende for å få fram et mel som egner seg til pizzabaking.
Regal mel fra Bjølsen Valsemølle - siden 1884 har vi malt førsteklasses mel midt i Oslo, langs Akerselvas bredd. Vi holder til i verneverdige teglsteinsbygninger, mest kjent som Bjølsen Valsemølle. Her jobber våre dyktige fagfolk hver eneste dag, og gjennom årene har vi samlet kunnskap og erfaringer og stadig utviklet og forbedret vår måte å kverne mel på – alt for at du som hjemmebaker skal få mulighet til å bake gode og vakre bakverk.
Oppbevaring:
Bør oppbevares tørt og kjølig, godt atskilt fra varer med sterk lukt.
Kildesortering:
Forpakningen er fremstilt av et miljøvennlig, fornybart materiale og sorteres som papir.
Energi | kJ | 1440 |
Energi | kcal | 350 |
Fett | g | 2 |
- herav mettet fett | g | 1,7 |
Karbohydrat | g | 69 |
- herav sukkerarter | g | 0 |
Kostfiber | g | 3,3 |
Protein | g | 11 |
Salt | g | 0 |