Lettbakt! Tilsett kun vann, bland, heve over natten og stek.
Hvis du vil lykkes med et kjempeenkelt og uimotståelig brød, bar det aldri vært lettere. Med denne brødblandingen trenger du ikke gjær eller bruke tid på elting — du blander bare med vann, rører om med en gaffel og setter den i romtemperatur over natten. Så er du klar til å steke og nyte nybakt brød. En kombinasjon av enkelt og godt, rett og slett!
Tips:
Vil du lage et kjempegodt og enkelt brytebrød? Del deigen i 14 deler og sett sammen til 2 fine brytebrød. Pensle med vann før du steker og strø på valmuefrø. Stek i ca. 20-25 minutter på 220 grader.
Sammalt hvetemel (50%), hvetemel, havregryn (10%), salt, gjær, melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre, amylase), emulgator (E 491).
Grovhet: Grovt - 61% sammalt mel og hele korn.
Energi | kJ | 880 |
Energi | kcal | 210 |
Fett | g | 1,6 |
- herav mettet fett | g | 0,3 |
Karbohydrat | g | 38 |
- herav sukkerarter | g | 0,3 |
Kostfiber | g | 5,0 |
Protein | g | 7,9 |
Salt | g | 1,0 |