Hvetebakst

For elastisk og luftig deig.

  • 100% Norskt Vårhvete
  • God Glutenkvalitet
  • Sterkt Hvetemel

Til vår Hvetebakst har vi brukt vårhvete dyrket på norske jorder. Vårhvete gir et mel med høy proteinkvalitet og fremfor alt, god glutenkvalitet. 

Glutenet som finnes i vårhvete er mer elastisk og må eltes lengre for å utvikle den typiske luftige og saftige strukturen i brødets indre krumme.

Bearbeid deigen kraftig, helst i kjøkkenmaskin, for å få til det enestående glutennettverket på beste måte. Resultatet blir et lekkert brød med sprø skorpe

Ingredienser

Hvetemel, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).

Vekt

1 KG

Næringsinnhold

Energi kJ1450
Energi kcal340
Fett g1,6
- herav mettet fett g0,4
Karbohydrat g67
- herav sukkerarter g0,3
Kostfiber g3,5
Protein g13
Salt g0