Delta i konkurransen og vinn en lekker SMEG kjøkkenmaskin til en verdi av hele 6 495,-

Å delta er enkelt:

 1. Del ditt magiske Regal-øyeblikk med oss ved å bruke #regalmagi på Instagram eller Facebook. Du kan dele dine bakeøyeblikk i form av bilder, film eller Instagram Reels.
 2. Premien er en kjøkkenmaskin fra SMEG til en verdi av hele 6495,-.
  Vi trekker totalt 6 vinnere – en vinner hver av ukene  48, 49, 50, 51, 52 2021 og i uke 1 2022. Det beste #regalmagi bidraget vinner. Vi legger vekt på kreativitet, inspirasjon og ekte Regal bakeglede. Det viktigste er bakeglede, så ditt bidrag trenger ikke være det perfekte bakverk. Så her kan hele familien bake og kose seg sammen!

Alle som deltar får nå hele -20% på utvalgte SMEG produkter på www.smeg.no, med koden smegxregal20. Rabattkoden gjelde frem til 31.01.2022. (Gjelder ikke på D&G eller Toniton)

Vinner av #RegalMagi: Nr. 5

imageqmx2s.png

I løpet av julen så har vi kåret 2 heldige vinnere. Andremann ut er Margrethe Lim fra Sandefjord som har bakt disse herlige surdeigsbrødene.

Vinner av #RegalMagi: 4. søndag i advent

I løpet av julen så har vi kåret 2 heldige vinnere💫Førstemann ut er Astrid Eng Johansen fra Skiptvet som har bakt denne flotte julekaken.

Vinner av #RegalMagi: 3. søndag i advent

Tredje vinner av konkurransen er Malika Mataeva fra Sandnes som har bakt herlige belgiske vafler og surdeigsbrød.

Tusen takk for dette flotte bidraget!

 

Vinner av #RegalMagi: 2. søndag i advent

Lisbeth Bringebøen fra Sogndal har delt dette flotte øyeblikket sammen med sin familie.

Tusen takk for dette flotte bidraget!

 

Vinner av #RegalMagi: 1. søndag i advent

Jill Marita (@heart_bakers) fra Smøla har laget denne flotte pepperkakeroboten sammen med sin 12 år gamle sønn.

Tusen takk for det flotte bidraget!

Om det ikke var du som vant denne gangen er det flere muligheter. Vi trekker ny vinner hver uke (48, 49, 50, 51, 52, 01.)

Husk at du må dele bidraget ditt ved å poste et bilde på FB eller IG og tagge #RegalMagi.

Lykke til- og god baking!

 

 

 

 

Personopplysninger

Lantmännen vil behandle kontaktinformasjonen din og bidraget ditt i konkurransen kun med det formål å administrere konkurransen, som blant annet inkluderer publisering av navn på vinnerne av konkurransen og deres bidrag. Les mer om vår behandling av dine personlige data og om dine rettigheter i vår personvernpolicy på https://www.regal.no/lantmannens-personvernpolicy/

 

Vilkår for Regal-konkurranse «#regalmagi» for forbruker.

 1. Del ditt magiske Regal-øyeblikk med oss ved å bruke #regalmagi på Instagram eller Facebook. Du kan dele dine bakeøyeblikk i form av bilder, film eller Instagram Reels.
 2. Premien er en kjøkkenmaskin fra SMEG til en verdi av 6495,-.
  Vi trekker totalt 6 vinnere – en vinner hver av ukene 48, 49, 50, 51, 52 2021 og i uke 1 2022.
  Vinnere trekkes 6.des, 13.des, 20.des, 2 stk 3.jan og 10.jan
  Om det ikke er kommet inn noen bidrag en uke, vil vi trekke ut en vinner i en av de resterende ukene.
  Vi tar kontakt med vinnerne på Instagram eller Facebook, der de må svare og sende oss kontaktinfo for å motta premien. Vinneren må kontakte oss innen en uke etter at vi har tatt kontakt, om ikke vil vi trekke en ny vinner.
  Vinnere (fornavn og sted) publiseres på regal.no/regalmagi/. Vinnerbildet vil bli repostet på vår Regal konto på Instagram, Facebook konto og i selve konkurranseposten.
 3. Arrangør er Regal, Lantmännen Cerealia AS, Postboks 4349 Nydalen, 0402 Oslo. Ved eventuelle spørsmål kontakt Regal via e-mail: forbruker.regal@lantmannen.com eller tel: 800 80 970
 4. Konkurransen er åpen for alle som er 18 er eller eldre og bosatt i Norge. Ansatte eller representanter i Lantmännen Cerealia AS eller deres familier kan ikke delta i konkurransen.
 5. Det er kun bidrag som er kommet inn via #regalmagi på Instagram eller Facebook som blir vurdert.
 6. Det er ikke nødvendig å kjøpe noe for å delta.
 7. Bidrag må ha kommet inn senest ved midnatt søndag i konkurranseuken for å være gyldige. Vinneren trekkes av en jury bestående av representanter fra Regal. Juryens beslutning kan ikke overprøves.
 8. Eventuell skatt på gevinst dekkes av vinneren.
 9. Premien kan ikke overføres eller byttes i kontanter. I tilfelle der premien beskrevet i punkt 2 ikke er tilgjengelig, har Regal rett til å erstatte premien med et alternativt produkt med samme verdi.
 10. Gjennom å delta i konkurransen godkjenner deltaker disse vilkår.