Sommeren er nesten over, men det betyr ikke at det ikke er lov til å kose seg med ordentlig god, søt bakst. Vi synes nemlig at sensommeren er en av de beste tidene å bake på, for da kan vi bruke noen av bærene vi har samlet i løpet av sommeren. God sensommer, og god bakst!

Pai med kesamkrem og bær
Denne paien er en herlig og frisk pai som er like god til søndagskaffen som etter en god middag. Her får du virkelig brukt opp alle bærene du har til overs fra sommeren og samtidig laget en deilig pai som hele familien vil like.

Syltetøygrotter med bringebær
Har du liten tid, men har lyst på noe godt? Da anbefaler vi syltetøygrotter med bringebær som er deilige muffins med en liten tvist. Bruk enten syltetøy kjøpt på butikken eller rør ditt eget syltetøy med sommerens bær. De tar bare 20 minutter og kommer nok til å bli en favoritt blant både store og små.

Solskinnsboller
Vi er på vei mot litt mørkere tider, men vi kan kanskje lure solen til å bli hos oss litt lengre med disse deilige solskinssbollene? Noen klassikere går aldri av moten, og solskinnsboller er definitivt en av disse som passer til absolutt alle årstider.