Spis mer grønt med Regal

Nå får vi bønner og rotfrukter i melhyllen! 

For deg som elsker å bake og som vil leve litt grønnere så har vi gode nyheter. Vi lanserer et nytt mel og en ny brødmiks som inneholder rotfrukter og hvite bønner – en enkel måte å gjøre bakverket og matlagingen grønnere.

Ved å bytte ut hvetemelet i hverdagsoppskrifter som pannekaker eller kanelboller med Regal sitt nye mel med hvete og hvite bønner, er det enkelt å få i seg mer grønnsaker – og finne nye favorittsmaker.

Ettersom både rotfrukt og hvite bønner binder vann og gir saftige, spenstige deiger som gjør seg perfekt i både rotfruktbrød og til søte bakverk. Du kan bytte ut det vanlige hvetemelet med den nye melsorten – tilsette litt mer veske og kna litt lengre og du får de mest saftige bollene du kan tenke deg.

Ved å arbeide frem en perfekt balanse mellom vanlig hvete, rotfrukter og hvite bønner, gir vår nye melvariant virkelig det beste fra to verdener. En ny måte å gi familiens favorittretter en grønn twist uten å fire på hverken smak eller kvalitet.

Hvetemel tilsatt hvite bønner

Melet kommer i to ulike varianter:

Hvetemel med hvite bønner inneholder 15 % mel som er laget av hvite bønner, noe som tilsvarer 285 g ferske hvite bønner, og som gir ekstra protein til hvite deiger.

 

GrønnsaksbrødBrødmiks for grønnsaksbrød inneholder 10 % mel laget av hvite bønner, noe som tilsvarer 185 g ferske hvite bønner, og 5 % mel av gulrøtter, noe som tilsvarer 395 g ferske gulerøtter. Brødmiksen gir to store brød. 

 

 

 

Prøv å bake våre oppskrifter med mel av hvete og hvite bønner: