Endelig er sommeren her med feriedager og mer tid til å være sammen med venner og familie. Hvorfor ikke by på en herlig sommerpiknik? La deg inspirere av disse fire lekre oppskriftene. God sommer, fra Regal!

Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan ta med deg på en sommerpiknik. Ta med et teppe stort nok til alle du vil ha med deg og inviter til et måltid med dine egne favoritter eller be venner og kjente bidra med det de selv ønsker for å gjøre måltidet ennå mer spennende. Vi kan anbefale pannekakestubber med røkt laks og asparges, et grovt fiberbrød og muffinsgrotter med syltetøy til dessert. 

Om sommeren bør man benytte seg av alle de deilige grønsakene tilgjengelig. Arparges er en sommerfavoritt og med pannekakesnurrer rundt blir de garantert en suksess for store og små. Laksen gir snurrene en frisk, sommerlig smak og snurrene blir en fin avveksling til grillmat og rekesmørbrød som man ellers spiser mye av om sommeren.
En hver piknik bør inneholde et godt, grovt fiberbrød. Det er enkelt å lage, delikat å servere og du kan tilføre det ekstra personlighet ved å tilsette godsaker som nøtter, soltørkede tomater eller krydder. Ta med noe godt pålegg eller en god aioli til, eller nyt bare brødet med all den smak det har alene. Brødet kan brytes over, eller husk en brødkniv hvis du vil unngå smuler på teppet.

Et friskt tilskudd til pikniken kan være en pai med kesamkrem og bær. Den syrlige kesamen og de søte, friske bærene gjør seg veldig godt i sommervarmen. Det ser lekkert ut, og smaker enda bedre!

En piknik bør inneholde både sunt og søtt, og etter maten kan man unne seg deilige muffinsgrotter med syltetøy. De er kjempeenkle å lage, lette å frakte med seg og smaker nydelig. En klassiker med en liten twist, som alltid faller i smak hos både store og små.

Vi ønsker deg en god sommer og en fornøyelig piknik!