Pannekaker med kylling

Ingredienser

4 personer

Pannekakerøre:

  • 6 dl Regal Siktet Hvetemel
  • 1 ts salt
  • 2 dl sukker
  • 2 ts bakepulver
  • 1 liter H-melk
  • 8 egg
  • 100 g smeltet margarin
Krydret kyllingfyll:
  • 1 liten løk, finhakket
  • 400 gr kyllingkjøttdeig eller kyllingfilet
  • 35 gr (1pk) taco kryddermix
  • ½ dl vann
  • 200 g taco saus
  • 1 boks røde bønner (ca 290 g)
  • 1 gul paprika, hakket
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • Evt. Litt revet ost

Pannekaker med kylling

En ”hot” og festlig pannekakerett der inspirasjonen er hentet fra Mexico. Server gjerne pannekakene med salat, guacomole og salsa – og vips har du et lekkert festmåltid!

Hvordan forberede oppskriften (40 minutter):

Pannekaker:

1. Ha hvetemel, salt, sukker og bakepulver i en bolle. Spe med melken og rør til blandingen er glatt. Tilsett sammenpisket egg og smeltet margarin.

2. La røren stå minst en halv time før du begynner å steke. Rør litt i røren før du begynner å steke.

Kyllingfyll:

1. Stek løk og kyllingkjøtt, tilsett krydder og vann. Ha i tacosaus og bønner og la det småkoke noen minutter. Tilsett paprika og frisk koriander.

2. Legg litt av fyllet på hver pannekake og brett den som en wrap.

3. Legg de fylte pannekakene i en ildfast form, strø litt revet ost over og stek i ovnen ved 200 grader i ca 7-10 min. 

Server gjerne med salat, guacomole, rømme og salsa!