Til grov bakst som krever litt ekstra.
Vår Fiberbakst er et sterkt fullkornshvetemel med finere granulasjon. Den inneholder vårhvete som gir høy proteinkvalitet og fremfor alt, god glutenkvalitet.
Glutenet som finnes i vårhvete er mer elastisk og må eltes lengre for å utvikle den typiske luftige og saftige strukturen i brødets indre krumme. Den finere granulasjonen på melet gjør at deigen absorberer vann bedre og deigutviklingen setter i gang raskere.
Bearbeid deigen kraftig, helst i kjøkkenmaskin, for å få til det enestående glutennettverket på beste måte. Resultatet blir et lekkert brød med sprø skorpe.
Sammalt hvetemel, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).
Energi | kJ | 1370 |
Energi | kcal | 330 |
Fett | g | 2,5 |
- herav mettet fett | g | 0,3 |
Karbohydrat | g | 57 |
- herav sukkerarter | g | 0,5 |
Kostfiber | g | 11 |
Protein | g | 13 |
Salt | g | 0 |