Fiberbakst

Til grov bakst som krever litt ekstra.

Vår Fiberbakst er et sterkt fullkornshvetemel med finere granulasjon. Den inneholder vårhvete som gir høy proteinkvalitet og fremfor alt, god glutenkvalitet.

Glutenet som finnes i vårhvete er mer elastisk og må eltes lengre for å utvikle den typiske luftige og saftige strukturen i brødets indre krumme. Den finere granulasjonen på melet gjør at deigen absorberer vann bedre og deigutviklingen setter i gang raskere.

Bearbeid deigen kraftig, helst i kjøkkenmaskin, for å få til det enestående glutennettverket på beste måte. Resultatet blir et lekkert brød med sprø skorpe.

Ingredienser

Sammalt hvetemel, melbehandlingsmiddel (askorbinsyre).

Vekt

1 KG

Næringsinnhold

Energi kJ1370
Energi kcal330
Fett g2,5
- herav mettet fett g0,3
Karbohydrat g57
- herav sukkerarter g0,5
Kostfiber g11
Protein g13
Salt g0