PREMIUM NORSK MEL TIL PIZZA
- 100% norsk vårhvete
- Høyt proteininnhold
- Ekstra sterkt hvetemel
I Regal arbeider vi hele tiden for å utvikle og forbedre melet vårt så det skal bli enklere og morsommere for deg å bake. Regals "Bakerens Utvalgte" er mel med optimale egenskaper for all gjærbakst og surdeigsbaking. Det krever litt ekstra av deg og det gir deg bakst av beste kvalitet tilbake.
Til vår Tipo 00 har vi brukt vårhvete dyrket på norske jorder. Vårhvete gir et mel med høy proteinkvalitet og fremfor alt, god glutenkvalitet. Glutenet som finnes i vårhvete er mer elastisk og må eltes lengre for å gi en smidig pizzadeig. Bearbeid deigen kraftig, helst i kjøkkenmaskin, for å få til det enestående glutennettverket på beste måte. Resultatet blir en sprø og fin bunn hver gang.
Siktet hvetemel.
Energi | kJ | 1447 |
Energi | kcal | 346 |
Fett | g | 1,6 |
- herav mettet fett | g | 0,4 |
Karbohydrat | g | 67 |
- herav sukkerarter | g | 0,3 |
Kostfiber | g | 3,5 |
Protein | g | 13 |
Salt | g | 0 |