Regal Bakeri/Industri

Lantmännen Cerealia – en ledende leverandør til norske bakerier og industrikunder.

Vår målsetning er å være Norges ledende produsent av mel, melmikser og frokostprodukter. Vi har en innovativ kultur der vi løpende utfordrer hverandre og vår måte å arbeide på – til det beste for våre kunder!

Nordmenn stiller stadig høyere krav til hva de spiser. Det er ikke bare spørsmål om smak, i dag setter kundene også krav til kvalitet, næringsverdi og produksjonsmetode. Kompetanse og utvikling er stikkord for den som vil ligge i tet!

Vårt mål er ikke bare å være Norges ledende melleverandør, vi skal også bli din viktigste samarbeidspartner og problemløser. Vårt utgangspunkt er dine behov og dine kunders krav til kvalitet. Derfor holder vår produksjon en gjennomgående høy og stabil kvalitet.

Vi har et sterkt konsern i ryggen. Med virksomhet i alle nordiske land og solide nordiske markedsposisjoner, kan våre kunder nyte godt av Lantmännens nordiske erfaringer. For oss er det viktig å ha kunden i fokus ved å tilby merverdier som høy produktkvalitet, god service samt innovative produkter. Vi er ISO-sertifisert og har høye krav til produksjonssikkerhet, arbeidsmiljø og holdbar utvikling.

Lantmännen Cerealia har to produksjonsenheter i Norge, ett i Oslo hvor det produseres mel og melmikser av hvete, rug og bygg, og ett i Moss hvor det produseres mel og gryn av havre, frokostblandinger og spesialprodukter – til sammen er vi en bedrift med mangfold!

Gå direkte til https://www.regal.no/bakeri 

...eller les mer om våre produksjonsenheter i Moss og på Bjølsen.