Ingredienser
Ca 24 stk
Fyll:
Pynt:
1. Hakk det kalde smøret i melet. Tilsett resten av ingrediensene, og kna det sammen til en ensartet deig.
2. Form deigen til en firkantet blokk, og la den bli helt kald i kjøleskapet (min. 1 time).
3. Dryss mel på bordet, og rull deigen ut i et rektangel, ca. 32 x 38 cm. Legg deigen på et bakebrett med bakepapir eller i en steikeform.
4. Smelt honning, smør, sukker og mandelflak sammen i en liten gryte. La det avkjøles i 5 min. og fordel fyllet på mørdeigsbunnen.
Baketid:
Ca. 20 min. i en 200 ºC forvarmet ovn (varmluft 180 ºC).
5. Etter baking: La kaken bli helt avkjølt. Skjær den i 12 kvadrater, og del dem deretter i trekanter. Dypp den ene siden i smeltet sjokolade.