Fastelaven ble også kalt for "fleskesøndag" og var dagen for frotsing etter en lang periode med faste. Fastelavensboller er rester av den gamle skikken og er ekstra gode boller som skal fylles med noe godt, f.eks krem og syltetøy.
Luftige og saftige fastelavnsboller med nydelig bringebærkrem er en favoritt til fastelavn.
Prøv noe nytt til fastelavn i år! Våre danske venner lager noen herlige minifastelavnsboller som kan minne litt om våre egne ...
Prøv våre svenske naboers minisemlor til fastelavn i år. De har en deilig smak av kardemomme og mandelmasse, og er et godt al...
De klassiske norske fastelavnsbollene går aldri av moten, men det er lov å leke seg litt med oppskriften for det. Prøv minifa...
Saftige og gode boller som bakes enkelt og raskt. Best er de når bollen er lunken og kremen er kald. Ett tips er derfor å fry...
Tösse-bakeriets tolking av den klassiske fastelavnsbollen spredde seg som en løpeild på sosiale medier, og ble raskt populær ...