Nybakt brød i matpakken? Det er både morsomt og lønnsomt å bake. Dessuten smaker hjemmebakt ekstra godt! Her finner du en rekke gode brød og lettbakte rundstykker. Vi har sortert ut brødene i grunnoppskrift, hvitt, mørkt og surdeig.
Et surdeigsbrød som passer til alle anledninger!
Dette er et saftig og godt surdeigsbrød som passer ypperlig i matpakken!
Gulrotbrød er et sunt og populært brød som de fleste liker. Passer ypperlig i matpakken. Tips! Brødet er ferdigstekt når du h...
Oppskrift på rugbrød med deilig smak. Rugbrødet er laget med rugmel, som er vanlig i Norden og Øst-Europa. Det er oftest mørk...
Anis er et krydder vi fortrinnsvis bruker til vørterbrød. Denne europeiske anisen ser ut som karve. Likevel vil de fleste kje...
Bagels er den perfekte lunsjmat eller i nistepakken. Skjær dem over og fyll dem med salat, ost og skinke - og nyt!
En deilig ciabatta som har hevet lenge for en bedre smak!
Et fint og festlig brød til påske! Når brødet er avkjølt er det bare å ta fram fargepenner og male eller skrive navn på eggen...
En god hjemmebakt variant av det italienske brødet med krydder og olivenolje. Velg smakstilsetningen som passer deg best! Brø...
Påskebordet fortjener dette lysglimtet av fargerike tomater, pecorino og basilikum.
Lekker focaccia med grønn pesto, nok til hele venneflokken.
Nydelige grove rundstykker som passer like godt til søndagsfrokosten som klubbkveld med jentene. Prøv selv!
Et typisk norsk brød som er mettende og passer godt til matpakka. Tips! Ønsker du en mer lettvindt løsning? Prøv Regal 4kornb...
En sunn variant av klassiske scones. Serveres nylagde, gjerne til en kopp te.
Et fiberrikt og mettende frokostbrød som holder deg mett frem til lunsj.
Et hvitt matbrød med knasende sprø skorpe. Passer ypperlig som tilbehør til supper og salater, men passer også ypperlig til å...
Et flatt indisk brød som er godt å spise som tilbehør til en indisk kurrygryte. Dette naanbrødet kan fint fryses og siden var...
Et saftig brød som passer ypperlig som brytebrød til enkle supper eller gryter.
Lag deigen til disse gode pinnebrødene hjemme, legg den i en plastpose og ta med ut i skogen. Grill over åpen ild og spis med...
Et godt brød fra mellomøsten. Når man baker dette brødet blåser det seg opp. Om du snitter brødet opp kan du fylle det med go...
Langtidshevete rundstykker med en jevn sødme og en nydelig saltiness!
Myke, men likevel sprø – scones med yoghurt er virkelig godt!
Et herlig grovt brød med honning, havsalt og gresskarkjerner for en nøtteaktig smak!
Sommerbrød som lar tankene fly til Toscana. Vi smaksetter brødet med hvitløk, timian og soltørkede tomater. Herlig!
Fantastisk godt valnøttbrød med deilig smak av appelsin.
Blåbær i brød gjør ikke bare brødet nydelig når det skjæres opp, men det gir også en frisk og litt syrlig smak.
Runde boller settes i en form, heves sammen og danner et fantastisk, stort brød som passer perfekt som tilbehør til middag, t...
Saftige scones med sitron og tørkede blåbær passer like bra til helgefrokost som til kveldskos. Kefir kan erstattes med vanli...
Avokado på smørbrødet gir en herlig smak, og å toppe det hele med posjert egg gir hele smørbrødet et luksus-løft.
Tips! Sil av marinaden til fetaosten og erstatt den med noe av olivenoljen i deigen. For ekstra god smak, bruk feta marinert ...
Tips! Prøv gjerne å la deigen stå i kjøleskapet over natta for så å fullføre prosessen dagen etter.
Fine gjærdeiger er deiger som hovedsakelig består av hvetemel, salt og fett, og er typisk hevet ved hjelp av gjær. Grunndeige...
Denne grunndeigen består av hvetemel blandet med grovt mel, kanskje hele kjerner av korn, og eventuelt frø. Den inneholder og...
Disse deigene kan lages søte eller ”salte”. Begrepene går ofte litt om hverandre her når det gjelder disse typene av deiger, ...
Piskede kaker er deiger, hvor man ved hjelp av egg, sukker og mekanisk energi pisker inn en betydelig mengde luft i deigen. B...
Rørte kakedeiger er deiger hvor man ved hjelp av fett, sukker og mekanisk energi innarbeider en betydelig mengde luft i deige...
Denne grunndeigen består hovedsakelig av hvetemel tilsatt fett og sukker, eventuelt egg, i varierende mengde, og er hevet med...
I vannbakkels koker man opp vann og fett, rører i mel, hvoretter man rører egg i massen. Til slutt stekes deigen. Man kan lag...
Et raskt brød som passer perfekt med et stykke brie og en klatt marmelade. Like godt som frokostbrød som små snitter.