Ingredienser
1 kake
Kakebunn:
1. Lemoncurd. Bland alle ingredienser til lemon curd i en kasserolle. Småkok under omrøring til den tykner. Avkjøles.
2. Varm ovnen til 175˚C. Smør og dryss strøbrød i formen.
3. Smelt smøret og tilsett melken. Avkjøl.
4. Riv skallet fra en sitron og press ut saften.
5. Visp sukker og egg porøst. Rør i det smeltete smøret/melken og sitronskall/saft. Rør i mel, vaniljesukker og bakepulver forsiktig i røren.
6. Hell røren i den smurte formen.
7. Stekes i den nedre delen av uvnen. La kaken avkjøles en stund.
8. Ta kaken ut av formen og del den i 2 bunner.
9. Smør lemon curd på den førsta bounnen, skjær jordbærene i skiver og fordel jevnt utover. Legg neste bunn over.
10. Visp kremen. Smør kremen over kaken og på kantene, pynt med ferske delte jordbær.