Ingredienser

10 stk.

  • 175 g Regal Siktet Hvetemel
  • 80 g meierismør, romtemperert
  • 75 g sukker
  • 100 g brunt sukker
  • 1 stort egg
  • 1 ts vaniljeekstrakt (evt. vaniljesukker)
  • ½ ts bakepulver
  • ¼ ts natron
  • 100 g mørke sjokoladeknapper, evt. hakket mørk kokesjokolade
  • 125 g friske bringebær

Lyse cookies med bringebær og sjokoladebiter

Tips! Bruk gjerne vår ferdigmix Regal Lys Choc Chip Cookies og vend inn bringebær.

Hvordan forberede oppskriften (30 min.):

1. Forvarm stekeovnen til 180°C, over og undervarme. Legg bakepapir på 2 stekebrett.

2. Pisk smør og sukker til det er litt kremaktig. Tilsett egg, pisk godt sammen, ha i vanilje.

3. Bland og sikt de tørre ingrediensene over. Når alt så vidt er blandet, vend inn sjokolade og helt til slutt forsiktig inn halvparten av bærene.

4. Form 10 like store boller, sett på brett med god avstand og trykk de litt flate. Pynt med resten av bringebærene (delt i to) og gjerne litt ekstra sjokolade.

5. Stek på midterste rille, 12-14 min, cookisene skal være myke når de tas ut. Avkjøl på brettet.