Ingredienser

Til kaken

Til glasur

  • 4-5 ss vann
  • Glasur & kakestrøssel med i kakemiks-pakken.

Sjokolade langpanne med deilig glasur & kakestrøssel

TIPS! Tilsett revet skall fra 1 appelsin i røren og del den opp i to runde kakformer før den stekes. Erstatt vannet i glasuren med juice fra appelsinen og legg halvparten av glasuren mellom kakene og topp så kaken med resten
av glasuren og strøssel.

Hvordan forberede oppskriften (40 min.):

  1. Sett stekeovnen på 175°C. Ta bakepapir i en langpanneform (35 x40 cm).
  2. Rør deigen. Ha innholdet fra pose 1 i en bolle. Tilsett 3,5 dl vann og 2 dl olje. Rør godt til blandingen blir jevn og fin. Hell røren i langpanneformen med bakepapir.
  3. Stek kaken nederst i ovnen i ca. 25 min. Avkjøl kaken i formen før den pyntes.
  4. Glasur og pynt. Tøm innholdet fra pose 2 i en bolle og tilsett ca. 5-6 ss vann, spe vannet litt etter litt og rør til en jevn masse som er lett å smøre utover kaken. Smør glasuren utover den avkjølte kaken med en palettkniv eller stekespade. Legg strøssel fra pose 3 utover på kaken før glasuren er helt stiv.