Ingredienser

1 pai

  • 130 g Regal Siktet Hvetemel
  • 130 g meierismør (kaldt), i terninger
  • 120 g Demerarasukker (evt. sukker)
  • Ca. 600 g blandede bær (jordbær, bringebær og blåbær)

Til servering:

  • Kald vaniljesaus, pisket krem eller vaniljeis

Superenkel smuldrepai med friske bær

Denne smuldrepaien sammen med iskald iskrem er perfekt å servere på varme sommerdager.

Hvordan forberede oppskriften (35 min):

Forvarm stekeovnen til 200°C, over og undervarme. Sett små ildfaste former på et stekebrett.

1. Rens og evt. del bær. Bland sammen, fordel i formene.

2. Smuldre sammen mel, smør og sukker. Fordel over bærene. 3. Stek på midterste rille til skorpen er sprø og gyllen, ca. 20 - 25 minutter.

3. Server paien lun med kald vaniljesaus, pisket krem eller vaniljeis.