Ingredienser

Vafler:

  • 10 dl Regal Siktet Hvetemel 
  • 7 dl melk 
  • 250 gram smeltet, avkjølt meierismør
  • 4 egg
  • 2 dl sukker
  • 1 teskje vaniljesukker

Fyll:

  • 2 dl fryste/ferske tyttebær
  • 1-2 ss melis
  • ½ boks kondensert melk
  • Ca 1 ss melk eller fløte
  • 2 dl kremfløte
  • Eventuelt sitronmelisse til servering
  • Smør til steking

Vaffelwraps

Vaffel er godt med rømme og syltetøy, men det finnes også mye annet god topping. Hva med å lage en wrap ut av vaffelen, fylt med deilige smaker etter eget ønske.

Hvordan forberede oppskriften (ca 1 time):

1. Bland alle ingrediensene til en jevn røre og la den svelle i en halv time.
2. Rør sammen tyttebær og melis i en skål
3. Rør den kondenserte melken sammen med melk eller fløten i en skål til den får en karamellisert konsistens.
4. Vist fløten
5. Varm opp et vaffeljern og stek vaflene gyllenbrune etter anvisningen på pakken.
6. Bland de rørte tyttebærene i fløten rett før servering.
7. Fyll vaflene med tyttebærfløten og sausen. Pynt gjerne med sitronmelisse før servering.