Hver eneste baker har sine triks – som blant annet gjør bollene luftige eller gi brødet en sprø skorpe. I Regal deler vi gjerne på baketipsene våre. Tips vedr. ...
Det finnes mange ulike baketeknikker og metoder. Under bakeskolen kan du lære mer om både gjærdeiger, piskede kakedeiger,rørte kakedeiger, paideiger og vannbakk...
Det finnes mange ulike kornsorter, men de vi mest bruker i vårt land er hvete, rug, havre og bygg. Det er i de ytre delene av kornet de fleste næringsstoffene s...
Nedenfor finner du linker til noen gode hjemmesider som kan være til nytte og inspirasjon i ditt daglige arbeid. Opplysningskontoret for brød og korn arbeider f...
Anbefalingene fra myndighetene tar sikte på å gi retningslinjer for ernæringsmessig sammensetning av et kosthold som danner grunnlag for god helse. Det finnes m...
Det kan være vanskelig for forbrukere å gjøre sunne matvalg i hverdagen, og å vite hvilke brød som er det sunnest av alle valgene forbrukeren står ovenfor. Nøkk...
Formålet med Brødmerkingen er å bidra til relevante og gode forbrukeropplysninger, samt sikre brødets posisjon i det norske kostholdet. Det skal være en merkeor...
Her er noen viktige tabeller for mål og vekt. En enkel omregningstabell for mål og vekt (med noen engelske og amerikanske mål) og en tabell som viser sammenheng...
Anbefalingene fra myndighetene tar sikte på å gi retningslinjer for ernæringsmessig sammensetning av et kosthold som danner grunnlag for god helse. Anbefalingen...
Det finnes mange ulike kornsorter, men de vi mest bruker i vårt land er hvete, rug, havre og bygg. Det er i de ytre delene av kornet de fleste næringsstoffene s...