• Start
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Tips og triks
  • Kontakt oss
    Kars mobileMeny
  • Oppskrifter
  • Produkter
  • Tips og triks
  • Kontakt oss
 
 

Velg oppskriftkategori

Boller og gjærbakst Brød Fastelavnsboller Halloween Julebakst Kaker Morsomme oppskrifter for barn Pai Pannekaker Pizza Vafler

Grunnoppskrift

Det finnes mange ulike baketeknikker og metoder. Under bakeskolen kan du lære mer om både gjærdeiger, piskede kakedeiger,rørte kakedeiger, paideiger og vannbakkels.

Fine gjærdeiger

Fine gjærdeiger

Fine gjærdeiger er deiger som hovedsakelig består av hvetemel, salt og fett, og er typisk hevet ved hjelp av gjær. Grunndeige...

Grove gjærdeiger

Grove gjærdeiger

Denne grunndeigen består av hvetemel blandet med grovt mel, kanskje hele kjerner av korn, og eventuelt frø. Den inneholder og...

Paideiger - Mørdeiger

Paideiger - Mørdeiger

Disse deigene kan lages søte eller ”salte”. Begrepene går ofte litt om hverandre her når det gjelder disse typene av deiger, ...

Piskede kakedeiger

Piskede kakedeiger

Piskede kaker er deiger, hvor man ved hjelp av egg, sukker og mekanisk energi pisker inn en betydelig mengde luft i deigen. B...

Rørte kakedeiger

Rørte kakedeiger

Rørte kakedeiger er deiger hvor man ved hjelp av fett, sukker og mekanisk energi innarbeider en betydelig mengde luft i deige...

Søte gjærdeiger

Søte gjærdeiger

Denne grunndeigen består hovedsakelig av hvetemel tilsatt fett og sukker, eventuelt egg, i varierende mengde, og er hevet med...

Vannbakkels

Vannbakkels

I vannbakkels koker man opp vann og fett, rører i mel, hvoretter man rører egg i massen. Til slutt stekes deigen. Man kan lag...

Forbrukertelefon: 800 80 970 

Telefontid mandager og onsdager 
09:00-11:30
forbruker.regal@lantmannen.com

Om Regal    |  Lantmannen Cerealia AS, Sandakerveien 62, 0477 Oslo  |    Personvernpolicy Informasjonskapsler (cookies) Manage Cookies