Det finnes mange ulike baketeknikker og metoder. Under bakeskolen kan du lære mer om både gjærdeiger, piskede kakedeiger,rørte kakedeiger, paideiger og vannbakkels.
Fine gjærdeiger er deiger som hovedsakelig består av hvetemel, salt og fett, og er typisk hevet ved hjelp av gjær....
Denne grunndeigen består av hvetemel blandet med grovt mel, kanskje hele kjerner av korn, og eventuelt frø. Den inneholder...
Disse deigene kan lages søte eller ”salte”. Begrepene går ofte litt om hverandre her når det gjelder disse typene av deige...
Piskede kaker er deiger, hvor man ved hjelp av egg, sukker og mekanisk energi pisker inn en betydelig mengde luft i deigen...
Rørte kakedeiger er deiger hvor man ved hjelp av fett, sukker og mekanisk energi innarbeider en betydelig mengde luft i...
Denne grunndeigen består hovedsakelig av hvetemel tilsatt fett og sukker, eventuelt egg, i varierende mengde, og er hevet...
I vannbakkels koker man opp vann og fett, rører i mel, hvoretter man rører egg i massen. Til slutt stekes deigen. Man kan...