Alle tips og triks
Nystekte pannekaker smaker fortreffelig å spise på tradisjonelt vis med rømme og syltetøy. Man kan spise vafler både til hverdags og til fest. Velg blant pannekaker, crepes, galette og andre godsaker. Her finner du den beste oppskriften!
En klassisk pannekakeoppskrift som passer til både søte og salte retter. Stek gjerne i ekte smør - det gjør underverker for både smak og utseende.
Det finnes både middagsaktige og søte varianter av crêpes. Denne oppskriften er i sannhet en søt variant.
En barnslig god klassiker som også likes av voksne. Hvis det ikke er sesong for ferske bær, blir det like godt med frosne bær, honningstekte epler eller sjokoladekrem i fyllet.
Gluten- og laktosefrie pannekaker med banan som gir både god smak og saftighet. Strø gjerne over litt kanel ved servering, supergodt!
Herlig tykke og luftige pannekaker med tydelig blåbærsmak. Serveres gjerne sammen med lønnesirup, honning eller blåbærsyltetøy - og krem!
Herlige pannekaker som er uten både gluten og laktose. Pannekakene får en fin og nøtteaktig smak takket være mandelmelet og mandelmelken.
En god oppskrift på pannekaker som passer for eggeallergikere. Pannekakene kan gjerne stekes i en teflonpanne siden det da blir lettere å snu dem. Passer både for salt og søtt tilbehør.
En ”hot” og festlig pannekakerett der inspirasjonen er hentet fra Mexico. Server gjerne pannekakene med salat, guacomole og salsa – og vips har du et lekkert festmåltid!